Kliniken Solid feet

Solid feet ligger I Grythyttan (Örebro lan, Sweden). Niels Molenaar är specialiserad på fotrelaterade besvär i rörelseapparaten och har lang erfarenhet som fysioterapeut. Ett engagerat förhållningssatt för smärtfri rörelse och problemfri träning. Solid feet håller dig i rörelse.

Jag visste från ung ålder att jag ville göra något med kroppen och rörelsen. Fysioterapi passar perfekt in i detta och foten är enligt min mening grunden för god rörelse. Från 1999 till 2018 arbeta jag som (idrotts-)fysioterapeut och sedan 2018, efter utbildning som fotspecialist (podiatry), har jag fokuserat på att behandla besvär i rörelseapparaten som är relaterade till fotens rörelsemönster eller läge. Jag kommer från Nederländerna och har bott i Sverige med min fru och två barn sedan 2023. 

Enligt min åsikt är engagemang, livsstil, personlig uppmärksamhet och samarbete mellan vårdgivare(r) och klient viktiga faktorer för god återhämtning, förebyggande och ‘känsla i form’. Som fotspecialist/fysioterapeut kan jag erbjuda dig rätt stöd för balans och framsteg. Kom och hälsa på oss!

Niels Molenaar – Fotspecialist (Podiatrist) / Fysioterapeut

Boka tid

Steg för steg tillbaka i balans. Solid feet hittar lösningen på dina (fot-)besvär. Boka tid så tar vi tillsammans steget mot smärtfri rörelse.